Fremragende Løbegear: Air Zoom Løbesko

Posted by admin 18.06.2019 0 Comment(s)

Fremragende Løbegear: Air Zoom Løbesko

 

Air Zoom er Nike's top teknologi, og et godt par Nike løbesko er selvfølgelig en blød bombe. Zoom er en relativt tynd og lys luftpude, men den har en stærk dæmpning.

 

Midt i Zoom er en masse nylonfiber. De øvre og nedre ender af fiberen har et stofvæv, og luftpuden er fyldt med speciel gas. Kombinationen af ​​disse fibre og specialgas har længe været karakteristika for Zoom blød og blød og vil blive brugt i Zoom. I løbesko kan den forbedre fodens dæmpende tilbagemelding under løbeskoens bevægelse og kan i høj grad reducere løbeskoens vægt.

MÆND NIKE AIR ZOOM 26X 806219-003 ALLE RØD SORT

Lad mig introducere dig til de lette og bløde Air Zoom løbesko!

 

01 Nike Zoom Pegasus32

 

Som vi alle ved, er Pegasus en Pegasus i den antikke græske mytologi. Nike sætter en så god mening i denne serie sko, hvilket viser, at Nike er meget glad for denne serie af sko. Pegasus32 kan siges at være en top i denne serie sko, 32 arve 31 af den matchende øvre, plus dynamiske flyvende linje, pakken kan siges at være armen. Med hensyn til polstring reducerer Zoom i mellemsålen signifikant effekten, når den lander i foden af ​​løbeprocessen.

 

02 Nike Flyknit Racer

 

Et særligt træk ved Nike Flyknit Racer er Flyknit øvre, som er vævet af polyestergarn. Det ene stykke, sømløse design kombinerer god fleksibilitet og støtte. Hele skoen ser slank og slank ud, og den er mere velegnet til personer med brede fødder. Zoom på skoene er ikke særlig fremtrædende i skoens konfiguration, og den ydre bund af vaffelgummi kombinerer de diamantformede linjer, der er specielt designet til løb, hvilket gør skoene godt greb.

MÆND NIKE AIR ZOOM 26X 806219-004 ALLE MØRKEBLÅ

03 Zoom Superfly Flyknit

 

Jeg hørte, at denne sko endelig blev udviklet efter tre års forskning og udvikling. Den bruger et fremdriftssystem, der hjælper med at fremskynde og et to-bens låsesystem, der ligner den nye Zoom Superfly Flyknit spike. Skoene kan monteres perfekt under kørslen. Med de to fødder (definitionen af ​​den officielle hjemmeside føles Xiaobian lidt overdrevet). En af de store ulemper ved en sko med en sok er, at sokens del er let at bære under løb (og den indre liner er en grund).

 

04 Nike Zoom Structure

 

Struktur er en Nike-stabiliseret løbesko. Stabilitetssystemet betyder bedre støtte. Skoene er designet med dybe buede riller for at øge fleksibiliteten, opnå en jævn overgang og yde støtte til buen; Venstre og højre palmeformet ydersål For dem, der ikke har tilstrækkelig indre rotation, er de blevet korrigeret til en vis grad. Med hensyn til skoens pasform har disse sko Dynamic Fit dynamisk fit teknologi til at dække midfoten til en personlig låsepasning. Til tilbagemelding af Zoom er det stadig et standard par Zoom-kørsler.

NIKE AIR ZOOM DAME TILBUD - NIKE AIR ZOOM 33 AIR ZOOM SORT HVID DAME LØBESKO MODE

05 Nike Zoom Vomero 11

 

Vomero 11 er en højt profileret sko med en Air-Air-pude foran. Skummet i mellemsålen er Lunarlon, Lunar er blødt, og foran og bag Zoom. Du kan se skoene her. Dæmpningen er meget kraftig. Den øvre er en modificeret design version af Flymesh, som optimerer forfodens pasform og giver lige den rigtige åndbarhed og støtte.

 

06 Nike Zoom Eltte 8

Eltte 8 gav ikke meget overraskelser. Den største funktion var grebet og rebound på den forreste luftpude, men det lignede den tidligere struktur. I modsætning hertil er understøttelsen af ​​strukturen mere kraftfuld. Hvis det er baseret på vejen, kan de venner, der kører lejlighedsvis, overveje dette par. Udseendet er stadig forholdsvis godt, og prisen er relativt overkommelig.

 

07 Nike Zoom Odyssey

 

Zoom Odyssey er velegnet til mennesker, der normalt har en smertefuld løbebue, fordi den bruger en tredobbelt-tæthedsskum mellemsål kombineret med en dynamisk støtteplatform for at bremse fodens indre rotation og give overlegen støtte og stabilitet for begge fødder, når de drejes. Dens slidstærke ydersål er integreret i det buede spor design, som kan forbedre skoens greb.

NIKE AIR ZOOM 33 AIR ZOOM GRÅ SORT ORANGE HERRE LØBESKO LAV PRIS

08 Nike Zoom Streak LT 3

 

Zoom Streak LT 3 giver et lille par marathon løbesko med en buet ydersål, der overvinder komplekst terræn. Mellemsålen er udstyret med en stabilisator til at styrke skovelegemets anti-twist evne, men det er ikke nok at stole på stabilisatoren. Skosætningen er ikke særlig god, hvilket gør skoens forfod let at deformere under accelerationsprocessen.

 

Endelig håber jeg, at du ikke vil gå til ZOOM for at vælge nogle bløde ZOOM løbesko. Generelt er løbeskoene ikke særlig stærke. Når din træningsintensitet er forøget, er det let at forårsage smerte i buen og fodens muskler. gøre ondt. ZOOM er en god slags luftpude, men at vælge den rigtige løbesko med ZOOM gør ZOOM denne pude mere værdig til sin egen værdi.

Leave a Comment